Hoe verbinding te maken met de gebruiker op afstand

Storingsdienst Breda

Becks zorgt voor

o Geavanceerde Multi-Aclar Monitoring Geavanceerd Performance Management geconfigureerd voor meerdere cliƫnten Remote Supporto On-Site Data Recovery Remote Monitoring

Het Becks-authenticatiesysteem bestaat uit twee delen:

o B Syndicaten Server om alle gebruikers op afstand te authentiseren terwijl wijzigingen op het master proces worden voorkomen.

o B registerserver om de integriteit van de gebruikersinformatie op afstand naar de hoofddatabank te handhaven.

De informatie van de gebruiker op afstand wordt geauthentiseerd door de aanwezigheid van de gebruikers-ID en het wachtwoord in de database. Het authenticatieproces zorgt ervoor dat de informatie van de gebruiker op afstand in dezelfde staat blijft als het masterproces. Daardoor kunnen zij gemakkelijk in het netwerk worden gelokaliseerd. De masterindex is een eenvoudige index van alle gebruikers in de database met hun unieke login-ID’s. De master index wordt doorzocht op de login ID, het wachtwoord en andere profielgegevens. Alle informatie wordt tweemaal verwerkt in de master index. Zodra de informatie is gevonden, wordt deze overgebracht naar de index voor gebruikersinformatie op afstand.

Dit artikel gaat in detail in op de communicatie tussen de gebruiker op afstand en de aanbieder van cloud computing-diensten.

Wanneer de gebruiker van een apparaat verbinding maakt met de genoemde storing dienst, zal de dienst een zoekactie uitvoeren in het interne gedeelte van de gegevensbank van de dienst, en de overeenkomende gegevens vinden. De gevonden informatie wordt vervolgens doorgegeven aan de gebruiker op afstand.

De dienst communiceert met de gebruiker op afstand door hem de wachtwoordinformatie en andere profielgegevens te verstrekken die nodig zijn om de gewenste taak uit te voeren. De dienst informeert de gebruiker op afstand ook dat zijn of haar gegevens al naar de servers zijn verzonden.

Telnet, ftp, en mail zijn de drie basismanieren om verbinding te maken met de server op afstand. Wanneer verbinding wordt gemaakt via een van de bovenstaande methoden, moet de volgende procedure worden gevolgd:

o Als u verbinding maakt met de FTP-server, moet u ervoor zorgen dat de FQDN voor de FTP-server anders is dan de gewone naam van het domein.

o Als u verbinding maakt met de TELNET server, moet u ervoor zorgen dat de host naam voor de server verschillend is van de gewone naam van het domein.

o Als u verbinding maakt met de mailserver, moet u ervoor zorgen dat de machinenaam anders is dan de algemene naam.

lees meer:

Paneelbouw Breda

Technische dienst Breda

Leave a Reply

Your email address will not be published.