Hoe vind je de juiste computerhulp

Computer hulp Utrecht

 

 

Het vinden van de juiste computerhulp is slechts een deel van de uitdaging waarmee u elke dag wordt geconfronteerd. De andere uitdaging is samen te werken met uw collega’s en leveranciers om een gemeenschappelijk begrip van ICT te ontwikkelen en een strategie toe te passen om ICT-problemen doeltreffender op te lossen.

Daarom hebben we een nieuw… “Service Management Process” om teams een gemeenschappelijk begrip te geven van hoe de ICT binnen uw organisatie te beheren. Het SMPC zal in fasen worden geĆÆmplementeerd. Elke fase zal waarde toevoegen aan de volgende en zal in drie hoofdfasen worden ontwikkeld:

Om dit te doen moet u onnodige IT-componenten uit uw IT-budget schrappen.

Wij zijn van mening dat u uw organisatie altijd van eind tot eind moet bekijken om de fasen van het project te definiƫren. Elk project of initiatief moet worden opgedeeld in de beste elementen van zijn eigen ontwikkeling.

Dit betekent dat zij op de volgende manier moeten worden gedefinieerd:

Wij hebben de stadia van het ITIL Service Management implementatieproces in de volgende stadia onderverdeeld:

Staging

Deze fase definieert de noodzaak en de essentie van het Service Management en bepaalt de rollen en verantwoordelijkheden van het Service Management team. Maak een gedetailleerd ontwerp voor het Service Management team en zorg ervoor dat het ontwerp het belang van deze fase in het totale projectplan benadrukt.

Voorbereiding

In deze fase worden de acties bepaald die in de volgende fase moeten plaatsvinden. Stel een takenlijst op en pleit voor de nodige middelen.

Ontwerp

In deze fase moeten de technische details voor de Service Management-oplossing worden voorgesteld en de mechanismen voor de implementatie van de vereiste technologie worden vastgesteld. Stel een korte technische discussienota op waarin de voorgestelde Service Management-oplossing in kaart wordt gebracht met de bestaande processen en procedures in uw organisatie.

Uitvoering van

In deze fase moet u uw huidige personeel opleiden in de procedures van Service Management en de implementatie van de vereiste veranderingen voor het verbeteren van de levering van IT-diensten vergemakkelijken.

Test

Dit is een belangrijke fase die moet worden uitgevoerd wanneer de in de vorige fasen doorgevoerde wijzigingen worden overwogen. Sommige wijzigingen moeten worden getest voordat zij in de live-omgeving worden ingevoerd.

CRM implementatie

Deze fase is bijzonder geschikt voor de planners van CRM-implementatie. De reden hiervoor is dat in deze fase ‘u het project aanstuurt’ u de adopter bent en ITIL hetinarie trainingshandboek is. Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw begrip van Service Management in deze fase op een hoog niveau is.

de resultaten van de omschakeling te leveren

Deze fase levert een aantal resultaten op, waaronder richtsnoeren voor de ontwikkeling van de nieuwe dienst en voor de manuele processen die de geleverde dienst koppelen aan de waardeketen van het bedrijf.

Wireframing

Dit is een belangrijk element van de oplevering van het project. U zult ervoor moeten zorgen dat u gedurende het hele project een wireframe gebruikt, aangezien dit u in staat zal stellen het ontwerp aan te passen wanneer dat nodig is. Een wireframe is een “blauwdruk” van de Service Management omgeving en zal u veel tijd en moeite besparen bij het ontwikkelen van de gedetailleerde specificaties van de Service Management omgeving.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.