LED Licht Componenten

Led Bouwlamp

LED-installaties zijn er al jaren.

LED-verlichtingssystemen zijn nu geavanceerder dan tien jaar geleden. En zoals gebruikelijk bij formele wijkverlichting is de kwaliteit van de LED-verlichtingssystemen nu drastisch verbeterd.

Dit betekent niet dat voordat er meer concurrentie was in de lichtfabricage, de kwaliteit niet zo goed was als nu. Maar misschien was dat een onderdeel van de techniek en daarom gemakkelijk te controleren. Als het onderwijs verslapt en fabrikanten niet meer kunnen concurreren als het gaat om de kwaliteit van LED-lichtcomponent, is er geen toekomst meer voor LED-productfabrikanten.

rotatie van LED lichtcomponenten

De methode die wordt gebruikt om de nieuwe LED lichtcomponenten te draaien zal afhangen van de vereiste kleurtemperatuur, de grootte van het LED armatuur, andere armaturen in het systeem, en ook het type stroomvoorziening. Voor draaibare lampen bijvoorbeeld, moet het licht K transform veilig zijn. De LED lichtcomponent warmt op tot de bedrijfstemperatuur, in tegenstelling tot conventionele lampen die uitvallen omdat de lamp niet binnen het bedrijfstemperatuurbereik kan blijven. Met dit in gedachten kunnen we stellen dat de LED lichtcomponent niet veel wordt beïnvloed door omgevingstemperaturen in tegenstelling tot zonnelampen.

Er zijn enkele geïntegreerde armaturen in het gamma van LED-verlichtingssystemen, die roterende kleurenfilters omvatten.

Duurzaamheid van LED-lichtcomponenten

LED-lichtcomponenten zijn duurzamer dan lumen-SPF-lampen. LED’s zijn solid-state apparaten en zijn niet kwetsbaar voor externe schokken. Hoogwaardige IP-geclassificeerde LED-verlichtingscomponenten voldoen aan de standaard IP20-norm voor gebruik buitenshuis. De lampvoeten van LED’s moeten keramisch of met kunststof bekleed zijn om verboden stoffen binnen te houden.

Meer energie-efficiënt

Moderne LED-lampen hebben een geavanceerde lichttherapie die leidt tot een schonere, koelere en ultrastille LED bouwlamp.

LED-verlichtingssystemen verbruiken aanzienlijk minder elektrische energie dan conventionele verlichtingsarmaturen, waarbij sommige LED-lampopties een stroomverbruik van 100w bieden. In sommige gevallen kunnen ze werken op slechts 10w stroomverbruik, het gegenereerde licht is gelijkwaardig aan een 60w gloeilamp.

Philips-technici maken alle modellen van de nieuwe LED-lamp met LED-lichtcomponenten via aangepaste en innovatieve processen.

 

lees meer

noodverlichting

led panelen 

Leave a Reply

Your email address will not be published.