verzorging verwijdering verwijdering

Machine ontwerpen

Indien nodig wordt er extra gestofzuigd met een onderhoudsgas om stof, kruimels, achtergebleven vlekken goed en grondig zonder belemmering te kunnen verwijderen. Vanwege de grote hoeveelheden stof en vuil op het meubilair, stofzuigen of stofbaden wij het meubilair zelf normaal gesproken niet. Verder kan het de voorkeur verdienen de meubels en de geïnstalleerde armaturen (tafels, stoelen, enz.) te drogen alvorens ze te stofzuigen met een onderhoudsgas in plaats van te stofzuigen.

FSB Geurrechten

Verzeping

De FSB maakt gebruik van enorme machines met staande golven om onze geplaatste planten permanent te ontsmetten door ze 8 uur lang te laten weken in gefilterd H20 water. Na stabilisatie gebruikt de FSB een speciale machine die uitsluitend ontwikkeld werd voor het ontsmetten van aquariumplanten om dit proces af te ronden. Een gerecirculeerde chlooroplossing wordt dan gebruikt om de plant binnen te gaan. Let op: er is een maximum van twee keer gebruik van water per sproeieropstelling.

Overblijvende Drench

Wij hebben geen kunstmestmarkeringsstickers of detergentballen op ons veld, dus dit is wat u doet. De FSB heeft meestal een strook, in geassorteerde kleuren, die in het veld omhoog steekt zodat je naar het kruidenveld kunt gaan en je machines kunt markeren door:

Dit zou het waterveiligheidslabel kunnen zijn, dat betrekking heeft op het verbleken van uw gieter Tags met de Type Indicator.

Dit kan een Oud Flanel bord zijn voor uw irrigatie apparatuur of

Dit kan een RPS-nummer zijn.

plastic watercontainers met lokaal FSB water en gezoneerd water.

Er is nog een extra item nodig voor uw machine-etiket: Een meerkleurige sticker, geplakt op het doel van uw irrigatie-apparatuur en door gebruik te maken van de vergrendelingslipjes van onze irrigatie-apparatuur kunnen we die stickers plaatsen en tijd besparen bij het invullen van de verklaring die de FSB heeft.

Hoe we het doen

De FSB gebruikt een aanpak in twee fasen

Een presort om uw beregening te controleren en een tweede presort om uw sproeisysteem te pre-reguleren

De meeste van de presorts zijn handheld, voor het in de gaten houden van een plaats

Het schoonmaken van uw pesticiden, onkruidverdelgers en meststoffen is zeer tijdrovend en duur

Wereldwijd irrigatienetwerk

Bijna heel West- en Midden-Europa, Oost-Azië, Latijns-Amerika en Australië hebben allemaal hun wortels

Binnen de FSB

De grotere secties

Het FSB volgt alle installaties en zichtbare ontvangers en zenders van het FSB op nationaal niveau. Het is een INELTE-basisstation met enkele kilometers afstand tussen de verschillende consisten business sites. Alle transmissies worden gecontroleerd en gelogd, zodat goede praktijken kunnen worden gevolgd en elke installatie meetelt voor het grotere netwerk.

Durex en FSB

Op het niveau van FSB/Durex geven wij de voorkeur aan de economisch voordelige commerciële hygiëne van onze waterhygiënist, en via de activiteiten van Durex worden wij gewaardeerd. Onze persoonlijke hygiëne is slechts een bonus. Al onze medewerkers, werknemers en contractanten zijn Durex-gecertificeerd (niet noodzakelijk werknemers, maar contractanten en werknemers in loondienst). Onze normen worden nauwlettend in het oog gehouden en gecontroleerd. De FSB is ook de voornaamste leverancier van elektronische onderhoudstrainingen, gegevensverzameling en opleiding aan andere landen via Durex.

Lees meer:
3d cad 
Ingenieursbureau Zeeland 

Leave a Reply

Your email address will not be published.