Een verdeelbord vervangen

Groepenkast vervangen FlevolandKan het vervangen van een verdeelbord in Flevoland een probleem zijn voor uw gelijkrichtertrap topologie? We staan op het punt u een eenvoudige manier te tonen om het probleem aan te pakken.

Alle netwerkkabels worden geïnstalleerd op jumperplaten op de verdeelborden. De platen zijn gewoonlijk gelabeld van 1-10. We gaan ervan uit dat ze allemaal open zijn, dat de lege platen het koper zijn, en de hete pads de RJ45-aansluitingen.

Het is belangrijk te onthouden dat er maar 5 draden tegelijk op de koperen plaat komen. De truc is om de kabelbinders te gebruiken om alle aansluitingen op hun plaats te houden. Verwijder de schroeven op het zijpaneel en neem de connectoren eruit. Let op de labels op de kabels. De beste manier om de aansluitingen te identificeren is te kijken naar de grotere installaties, waar alle kabels teruggaan naar één poort.

Nadat alle kabels zijn verwijderd, moet u de schroef voor de aansluitdoos kunnen verwijderen. Laat de stekker ongeveer een minuut uit het stopcontact, sluit hem dan weer aan en controleer nogmaals of de contactdoos droog is.

Nadat iedereen het stopcontact heeft bekeken, kan het nuttig zijn de rest van de kabels los te maken. Als u verlengde kabels hebt, moet u die misschien losknippen.

Het is misschien een goed idee om de kabels losjes samen te binden, zodat ze niet uit de weg gaan als u het toestel later opnieuw moet installeren.

Vervolgens moet u zowel het stopcontact als de schakelkast grondig inspecteren. Zorg ervoor dat er geen lekken of loopjes in het tapijt zijn. Stof is slecht, en het kan ernstige schade toebrengen aan het apparaat. Is er een waterlek in de muur? Staat het watercloset vol met water? Of misschien zitten de schakelaars in de muur en moet u de muurschakelaars vervangen. Het zal gemakkelijker zijn om de schakelaars te vervangen als u de stekker uit het stopcontact moet halen.

Wanneer u al deze potentiële problemen hebt gelokaliseerd, kunt u overgaan tot het vervangen van de schakelaars. Zorg ervoor dat u bestaande muurschakelaars gebruikt, maar zorg ervoor dat u controleert of ze geschikt zijn voor de locatie. Sommige schakelaars zijn Heavy-duty 15mm schakelaars, en u zult er zeker van willen zijn dat uw vervangende schakelaar dezelfde spanning aankan.

Het is misschien leuk om de hele printplaat te vervangen, maar dit gaat u meer kosten dan wanneer u het met een vriend deelt. Gesplitste bedrading is over het algemeen kosteneffectieve. Als u een nieuw bord wilt kopen Stel uw budget in en deel de onderdelen door het aantal borden dat u nodig hebt.

U zult ook de bedrading willen opruimen. Trek de stekker van de hele printplaat uit het stopcontact. Gebruik de bijgeleverde de-selector om de stroom te stoppen. Zorg ervoor dat er nergens een pen aan vastzit. U kunt een warmtepistool gebruiken om een pad te verhitten of een kogel om de connector droog te maken. Zodra alle aansluitingen schoon zijn, plaatst u het deksel terug en controleert u de continuïteit.

Nu kunt u uw bord vervangen door een nieuw bord. Zorg ervoor dat aan beide uiteinden van het bord hetzelfde voltage wordt gebruikt, en controleer of het juiste bios is geladen.

De printplaat weer in elkaar zetten

Nadat u klaar bent met de basisassemblage, is het tijd om de nieuwe elektronische onderdelen in elkaar te zetten. Meestal is dit een compleet bord, maar er zijn een paar onderdelen die moeten worden vervangen.

MCU/zender

MCU staat voor Microcontroller, en maakt deel uit van de systeemeenheid die is gebaseerd op de PIC microprocessor chip. Hij bevindt zich op het moederbord en is de sleutel tot de werking van het bord. U kunt de aanwezigheid van eenMCU/Transmitter verifiëren door te kijken naar het LED-lampje op de printplaat dat rood oplicht wanneer er stroom aanwezig is.

Zender:

U hebt zowel een zender als een ontvanger nodig. Dit apparaat zal de signalen versterken die van de MCU komen. U kunt de instellingen aanpassen aan uw behoeften. Er zijn speciale zenderaansluitingen beschikbaar, en het is belangrijk te weten op welke frequentie deze werkt. De frequentie moet 931, 931, of 936 zijn. Hij verschuift het signaal om beter gesynchroniseerd te zijn met andere systemen die van dezelfde zender ontvangen.

MCU Batterij

De microbesturingseenheid is van vitaal belang omdat het hele systeem stroom opwekt. De batterij kan een reservebatterij zijn die u als onderdeel van het pakket ontvangt, of het kan een oplaadbare batterij zijn die u kunt kopen. Kleinere afstandsbedieningen gebruiken een reservebatterij. Hoe hoger het nummer, hoe krachtiger de zender.

MCU controle.

Het verwijderen van de oude MCU duurt een paar minuten, zodat u de zender-MCU kunt vervangen. Sluit de zender aan op de verwijderde MCU.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.